MENU CLOSE

Cilt Bakımı

Cilt Bakım Merkezi

Dermapen, Hydrafacial, Aljinat Maskesi Uygulama

Aljinat Maskesi + İnzimpiling uygulama cildi serinleterek yeniler bu sayede bir kaldırma etkisi yaratır. Anti-enflamatuar etkiye sahiptir ve genişlemiş gözenekleri daraltarak tedavi eder. Ayrıca uygulama ile kan dolaşımı artar ve artan dolaşım ile cilt canlanır ve oksijen akışı artar. Akne ve sivilce durgun lekelerin emilmesini teşvik eder bununla birlikte drenaj etkisine sahip (kan ve lenf akışını iyileştirir). Ankara’ da bu uygulamayı yapan sadece birkaç Cilt Bakım Merkezinden birisiyiz.

Neden aljinat maske yapmalıyız? Cildiniz tazelenmiş ve soğuk olur uygulamanın etkisi ile kaldırma etkisi elde edilir. Genişlemiş gözenekler son derece daralır ve bu sayede sıkılaşma ile birlikte inflamasyonu azalır. Akneler ve durgun noktalar kaybolur. Lenf ve kan dolaşımını artırması ile birlikte Hücreler daha fazla oksijen alır, daha parlak ve tazelenmiş bir cilt e sahip olursunuz.

Karbon Peeling

Karbon Peeling Nedir?

Karbon peeling uygulaması karbon peeling lazer uygulaması değildir. Karbon peeling ciltte soyulma yada yara bere yapmamaktadır. Karbon peeling' de çok düşük frekans da lazer kullanılmaktadır. Genellikle dövme tedavisinde kullanılan bir tedavi yöntemdir. Lekelere ve ciltteki sorunlu bölgelere karbon peeling uygulanmaktadır.

Kolojen ve cildin sıkılığını tetikleyen hücreler bu sayede alarm durumuna geçip cildin yenilenmesi hızlandırmaktadır. Karbon peeling ile cildin rengi açılır ciltte kan dolaşımı artar, kolejen üretimi artıyor ve yenilenme başlar. Daha sıkı ve yeni bir cilt istiyorsanız Karbon Peeling tedavisi uygulması tercih edebilirsiniz. Bazı durumlarda akne tedavisi içinde kullanılmaktadır.

Hydrafacial

HydraFecial bakım el değmeden uygulanan bir bakım türüdür. Uzun süredir donmuş olan siyah noktalar ve ölü hücretleri vakumlar ile alınıyor. Cildiniz de eğer çizgiler var ise yine bu uygulama yapılmaktadır. Eğer cildiniz sürekli makyaja maruz kalıyor ve yıpranıyor ise bu bakım ile eski sıkı ve güzel haline geri gelmektedir. İlk aşamada ölü hücreleri almak ve gözenekleri açma işlemiyle başlar, sonrasında ise peeling ile devam edilir.

Eğer hijyen takıntınız var ise ve Ankara' da gerçekten temizliğinden emin olduğunuz bir ortam arıyorsanız işte Elite Club tam sizin için hemen bizim ile iletişim kurarak Hydra Facial uygulaması yaptırabilirsiniz.

Klasik Cilt Bakım

Hidrapeel Bakımı

Dermapen Bakım

Alginat Maske Bakım

Enzim Peeling

Parafin Bakım

Karbon Peeling

Karboksi Terapi

Gold Maske VIP Bakım

Plazmalift -1 Zone

Mezo BB Glow

Blak Maske VIP Bakım

Elite Club

Hydrafacial, Karbon Peeling ve Cilt Bakım Fiyatları

Merkezimiz de gerçekleştirdiğimiz cilt bakımı fiyatları için lütfen hemen bizimle iletişim kurunuz.

Tel: 0312 439 2013

Cilt Bakımı Uygulamasında En Çok Merak Edilenler.

Cilt Bakımında Nelere Dikkat Edilmelidir!

Cilt Bakımı yapılırken ağır temizleyiciler kullanılmamalıdır. Ağır temizleyiciler cilde zarar vermekte olup bunlardan kaçılınmalıdır.

Cilt Bakım Fiyatları için Randevu Alın!

Size nasıl yardımcı olabiliriz?